Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочато висадку троянд та території громади!

Розпочато висадку троянд та території громади!

Сьогодні 02 квітня 2021 року в рамках проведення місячника з прибирання та благоустрою громади і Дня довкілля, працівниками Старовірівської сільської ради та працівниками благоустрою було висаджено 150 кущів троянд біля будівлі сільської ради, в парку та поруч з пам’ятними знаками воїнам, що загинули в роки Другої світової війни, Афганістані та Чорнобильській катастрофі. Також подекуди розпочато висадка кущів троянд та озеленення закладів освіти громади та будинків культури.

15:00 02.04.2021

Нарада навчання з організації харчування в закладах освіти

Нарада навчання з організації харчування в закладах освіти

Сьогодні 30.03.2021 року на базі Старовіріської сільської ради відбулася нарада-навчання під керівництвом начальника Нововодолазького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Ластовки Максима Анатолійовича. У порядку денному були розглянуті наступні питання:

14:31 30.03.2021

До уваги мешканців Старовіріської громади!

До уваги мешканців Старовіріської громади!

Старовірівська сільська рада проводить місячник з прибирання, благоустрою та поліпшення санітарного стану довкілля на території Старовірівської громади з 01.04.2021 року по 30.04.2021 року. 17 квітня 2021 року в всіх населених пунктах громади буде проведено "ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ". Запрошуємо керівників підприємств, установ і організацій, власників житлових будинків та споруд провести належне прибирання, санітарну очистуку, впорядкування, благоустрій прилеглих територій, парків, скверів та домоволодінь та інших громадських місць долучитися до акції. Найактивніші учасники будуть відзначені.

11:34 26.03.2021

Робочий візит голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна  до Старовірівської ТГ

Робочий візит голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна до Старовірівської ТГ

Сьогодні 25.03.2021 року Старовірівську територіальну громаду з робочим візитом відвідав голова Харківської обласної ради Артур ТОВМАСЯН. На зустрічі також були присутні голова Красноградської районної державної адміністрації Олександр КАЙДАШ та голова Красноградської районної ради Володимир ПТИШНИК.

13:39 25.03.2021

Важлива інформація!!!

Важлива інформація!!!

Державною податковою службою України та Головним управлінням ДПС у Харківській області створені власні офіційні сторінки у соціальних мережах, де розміщується актуальна та оперативна інформація про податки.

14:59 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень