Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Новини

Дата: від до Скинути

До кінця травня ФО – платники єдиного податку І групи  звільнені від сплати єдиного податку і ЄСВ

До кінця травня ФО – платники єдиного податку І групи звільнені від сплати єдиного податку і ЄСВ

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», передбачені пільги для фізичних осіб – підприємців (ФОП) платників єдиного податку першої групи.

13:46 14.05.2021

Стаціонарні джерела забруднення: що до них відноситься?

Стаціонарні джерела забруднення: що до них відноситься?

ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до пп. 240.1.1 ПКУ платниками екологічного податку є суб’єкти господарювання, юридичні особи, що не провадять господарську (підприємницьку) діяльність, бюджетні установи, громадські та інші підприємства, установи та організації, постійні представництва нерезидентів, включаючи тих, які виконують агентські (представницькі) функції стосовно таких нерезидентів або їх засновників, під час провадження діяльності яких на території України і в межах її континентального шельфу та виключної (морської) економічної зони здійснюються, зокрема, викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення.

13:44 14.05.2021

День пам'яті Чорнобильської трагедії!

День пам'яті Чорнобильської трагедії!

26 квітня 1986 року назавжди увійшло в історію України як день найбільшої в світовій історії техногенної катастрофи та день вшанування героїзму персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, вчених, медиків, всіх, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності та героїзму, навічно залишиться у нашій пам’яті.

11:46 26.04.2021

Вакцинація!!!

Вакцинація!!!

В Старовірівській сільській територіальній громаді з 12 квітня 2021 року розпочалася вакцинація проти covid-19. Станом на 21.04.2021 року було провакциновано 40 мешканців громади.

08:59 22.04.2021

Головне управління Пенсійного фонду України в Харківській області інформує!

Головне управління Пенсійного фонду України в Харківській області інформує!

Відповідно до Постанови КМУ від 29.03.2021 № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України» до 1 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України.  До його проведення виплату і доставку пенсії здійснюватиме АТ «Укрпошта».

14:21 15.04.2021

Державна міграційна служба інформує!

Державна міграційна служба інформує!

 Останнім часом почастішали випадки звернень громадян України, іноземців та осіб без громадянства щодо надання адміністративних послуг посередницькими фірмами-шахраями (посилання: https://cutt.ly/IcoPfNc; https://zagranki.com.ua/our-services/; http://zagrantour.kharkov.ua/katalog-uslug;

14:15 15.04.2021

НЕ СПАЛЮЙТЕ СУХУ ТРАВУ!!!

НЕ СПАЛЮЙТЕ СУХУ ТРАВУ!!!

Щороку навесні, як тільки встановлюється тепла погода, починається справжній «пекельний» бум: горить суха трава на господарських угіддях, уздовж доріг та залізничних колій і навіть на узбіччях вулиць.

11:35 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень