Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ознайомчий візит голів територіальних громад!

Ознайомчий візит голів територіальних громад!

Сьогодні 08.07.2021 року Старовірівська громада приймала з ознайомчим візитом голів територіальних громад Красноградського району на чолі з  головою Красноградської РДА Віктором Войтенко та  головою Красноградської районної ради Володимиром Птишником. Візит розпочався з ознайомлення роботи сільської ради, її підрозділів та відділів. Під час обговорення було окреслено здобутки громади за минулі роки та плани на майбутнє. Гостям було продемонстровано техніку, яка була куплена за останні 3 роки за рахунок коштів місцевого бюджету.

16:38 08.07.2021

Мінсоцполітики розпочало пілотний проект «Працюй вільно» для допомоги у працевлаштуванні людей з інвалідністю!

Мінсоцполітики розпочало пілотний проект «Працюй вільно» для допомоги у працевлаштуванні людей з інвалідністю!

«Повноцінне працевлаштування людей з інвалідністю на гідно оплачувані робочі місця є одним з головних наших завдань», – заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації нового пілотного проекту «Працюй вільно», покликаного полегшити працевлаштування людям з інвалідністю.

12:57 23.06.2021

Мінсоцполітики розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю!

Мінсоцполітики розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю!

Міністерство соціальної політики України розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю. Про це повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна під час презентації нового пілотного проекту «Працюй вільно».

12:56 23.06.2021

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

Напередодні літніх канікул, головним спеціалістом Служби у справах дітей, для учнів 1-5 класів Старовірівського ліцею та філії Старовірівського ліцею проведено  лекцію на тему: « Правила поводження дітей під час літніх канікул». З дітьми переглянуто презентацію: «Мої безпечні канікули»,  де учні ознайомилися з основними правилами дорожнього руху, електробезпеки, поводження з вибухонебезпечними предметами, протипожежної безпеки, поведінки на воді, поведінки з незнайомими людьми. Дітей попереджено про наслідки, які можуть виникнути в результаті недотримання цих правил. Учням надано рекомендації щодо  методів проведення якісного, змістовного та головне безпечного дозвілля. Гарних та безпечних канікул, дорогі діти!

14:46 03.06.2021

З Днем захисту дітей!

З Днем захисту дітей!

Кожного року в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це одне із найстаріших міжнародних свят, яке було засноване в листопаді 1949 року в Парижі. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День захисту дітей бажаю кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.  

13:03 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень