Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Новини

Дата: від до Скинути

ІНФОРМАЦІЯ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»

ІНФОРМАЦІЯ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»

 Захисники мають право на правову допомогу за рахунок держави.  Учасникам бойових дій надається безоплатна правова допомога, в тому числі захист, представництво в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, складання документів процесуального характеру, юридичні консультації та роз’яснення з правових питань.

11:08 17.10.2019

До уваги платників податків Старовірівської сільської ради!

До уваги платників податків Старовірівської сільської ради!

У зв’язку зі зміною Державною казначейською службою України діючих рахунків для зарахування надходжень до Державного та місцевого бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN, з 1 жовтня 2019 року буде здійснено перехід на міжнародні номери рахунків при обслуговуванні бюджетів за доходами.

11:07 17.09.2019

Представлення проекту у рамках конкурсу "Разом в майбутнє"

Представлення проекту у рамках конкурсу "Разом в майбутнє"

2 вересня 2019 року було представлено проєкт, що став переможцем в обласному конкурсі "Разом в майбутнє" Старовірівськоі ОТГ "Чиста дорога". Завдяки співпраці зі Станичненською с.р. та представниками бізнесу, за участі Харківськоі обласної ради, Новововодолазькоі районної ради та Нововодолазькоі РДА було придбано трактор з кабіною на два поста управління з бульдозерним відвалом. Ми стали на крок ближче до вирішення питання щодо розчистки доріг в зимовий період!  Сподіваємося реалізувати на території громади ще не один проєкт.

15:38 03.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень