A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з мешканцями Старовірівської громади з приводу газових питань

Зустріч з мешканцями Старовірівської громади з приводу газових питань

18.12.2019 року у сесійній залі Старовірівської сільської ради відбулася зустріч з мешканцями Старовірівської громади з приводу газових питань. На зустрічі були присутні: Керівництво Старовірівської сільської ОТГ,  голова Нововодолазької районної ради Ротач С.О., помічник народного депутата Мащенко А.М., журналісти з телеканалу «ICTV» та були запрошені представники ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" які на зустріч не з’явилися мотивуючи тим, що робочі візити плануються за три дні. В ході обговорення газових питань було вирішено, що потрібно все ж таки дочекатись прибуття на збори представників ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" та зібратись знову з представниками ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ".

10:38 20.12.2019

Зустріч з начальником  Нововодолазького районного відділення РВ ГУ ДСНС України в Харківській області  Дмитром  Филимоненко

Зустріч з начальником  Нововодолазького районного відділення РВ ГУ ДСНС України в Харківській області  Дмитром  Филимоненко

17 грудня 2019 року в сесійній залі Старовірівської сільської ради відбулась зустріч з начальником  Нововодолазького районного відділення РВ ГУ ДСНС України в Харківській області  Дмитром  Филимоненко. В ході зустрічі була проведена лекція на тему: «Пожежної безпеки та евакуації». На заході були присутні представники закладів освіти і керівний склад Старовірівської ОТГ. В ході лекції були розглянуті інформаційні матеріали та першочергові дії персоналу і посадових осіб підприємств і установ у разі виникнення надзвичайних подій.

09:47 19.12.2019

Мітинг присвячений Дню вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Мітинг присвячений Дню вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

13.12.2019р. у Старовірівській ОТГ відбувся мітинг, присвячений Дню вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС з метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії. На мітингу були присутні голова Нововодолазькоі районної ради Ротач С. О., заступник голови Нововодолазькоі райдержадміністрації Балюк Л.М., голова Старовірівськоіі ОТГ Біндус М.В., голова Нововодолазькоі районної громадської організації «Набат Чорнобиля» Діхтяренко А.В., отець Вадим, ліквідатори аварії на ЧАЕС: Гранкін В.О.,Ємельяновський В.В., Ємельяновський М.В., Апальков В.П., Івлєв В.Г., Кондрашкін О.П., Сапронов П.О., Сотніков В.В., Торкут О.П., Чернов С.О., Репринцев В.І., Сосюк Є.М., Росляков В.І., Бирка О. П., Животченко С. І., Пінченко В. М. - поет, Почесний громадянин Нововодолажчини, учні Старовірівського ліцею та мешканці села.

08:20 16.12.2019

ІНФОРМАЦІЯ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»

ІНФОРМАЦІЯ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»

 Захисники мають право на правову допомогу за рахунок держави.  Учасникам бойових дій надається безоплатна правова допомога, в тому числі захист, представництво в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, складання документів процесуального характеру, юридичні консультації та роз’яснення з правових питань.

11:08 17.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень