Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Новини

Дата: від до Скинути

Cтаровірівська сільська рада повідомляє!!!

Cтаровірівська сільська рада повідомляє!!!

Cтаровірівська сільська рада повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2021 р. № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей» запроваджено у 2021 році виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2 000 гривень на кожну дитину.

10:38 18.08.2021

Україна та безвіз: що важливо знати про перебування за кордоном на законних підставах?

Україна та безвіз: що важливо знати про перебування за кордоном на законних підставах?

Покращення епідемічної ситуації, яке наразі спостерігається, сприяє поступовому відновленню дії безвізу. Оновлення правил в'їзду до ЄС громадян з третіх країн наразі триває. Але не викликає сумніву, що такі правила міститимуть серйозні запобіжники проти загрози транскордонного поширення вірусу (введення COVID-сертифікатів, паспортів вакцинації тощо).

20:48 15.07.2021

Семінар - призначення житлових субсидій населенню!!!

Семінар - призначення житлових субсидій населенню!!!

З метою активізації проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів Старовірівської громади у зв’язку зі зміною з 01 травня 2021 року призначення житлових субсидій населенню, 14 липня 2021 року в приміщенні Старовірівської сільської ради відбувся семінар з цього питання.

19:25 15.07.2021

Ознайомчий візит голів територіальних громад!

Ознайомчий візит голів територіальних громад!

Сьогодні 08.07.2021 року Старовірівська громада приймала з ознайомчим візитом голів територіальних громад Красноградського району на чолі з  головою Красноградської РДА Віктором Войтенко та  головою Красноградської районної ради Володимиром Птишником. Візит розпочався з ознайомлення роботи сільської ради, її підрозділів та відділів. Під час обговорення було окреслено здобутки громади за минулі роки та плани на майбутнє. Гостям було продемонстровано техніку, яка була куплена за останні 3 роки за рахунок коштів місцевого бюджету.

16:38 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень