Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сесія сільської ради

Сесія сільської ради

На підставі численних звернень мешканців Старовірівської громади, якими було зібрано більше 400 підписів щодо звернення до Президента України, Верховної Ради України, НКРЕКП, Народного депутата України Олексія Красова, з питання зниження тарифів на енергоносії до рівня економічно-обґрунтованих та соціально- справедливих.

14:45 14.01.2021

Сесія сільської ради

Сесія сільської ради

17 грудня 2020 року в приміщенні Старовірівської сільської ради відбулася чергова сесія на якій розглянуто ряд важливих питань, а саме затвердження бюджету на 2021 рік, упорядкування штатної чисельності працівників ради, соціальні та земельні питання.

15:49 17.12.2020

ПРАВА І ГАРАНТІЇ НЕПОВНОЛІТНІХ ЗАСУДЖЕНИХ ОСІБ

ПРАВА І ГАРАНТІЇ НЕПОВНОЛІТНІХ ЗАСУДЖЕНИХ ОСІБ

Людина,  її  життя,  здоров’я,  честь,  гідність,  недоторканність  і  безпека  в Україні є найвищою соціальною цінністю (ст. 3 Конституції України). Права і свободи людини, її гарантії визначають зміст і спрямованість загальної політики держави.  27 серпня 2015 року вступив в дію Закон України «Про пробацію», прийнятий Верховною Радою України 5 лютого 2015 року. З прийняттям цього закону в Україні запроваджується концептуально новий підхід до процесу виконання кримінальних покарань не пов’язаних з позбавленням волі.                                   Дотримання прав і свобод людини є  пріоритетним,  особливо коли мова йде про роботу з неповнолітніми.

16:23 16.12.2020

Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”

Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”

25 листопада у Міжнародний день боротьби проти насилля над жінками розпочалась щорічна акція «16 днів проти насильства». Ця кампанія проходить не тільки в Україні. Основними завданнями акції є, зокрема, привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

09:28 07.12.2020

До уваги підприємців. Важливо! Зміни в податковому законодавстві щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій

До уваги підприємців. Важливо! Зміни в податковому законодавстві щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій

Верховною Радою України прийнято Закони України від 20 вересня 2019 року № 128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (далі – Закон № 128) та № 129-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (далі – Закон № 129).

10:21 25.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень