A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

ОГОЛОШЕННЯ

Увага оголошення!!!

Старовірівська сільська рада інформує щодо надання державної підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції відповідно до Порядку використання  коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції (далі –Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 №918.  Згідно з Порядком отримувачами бюджетних коштів є виробники сільськогосподарської продукції будь-якої форми власності та господарювання, зокрема і фізичні особи.

11:35:38 23.09.2022

Актуальні посилання по Гіду державних послуг

1. Усе для пенсіонерів — на Гіді https://thedigital.gov.ua/news/use-dlya-pensioneriv-na-gidi 2. Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу https://thedigital.gov.ua/news/derzhposlugi-na-gidi-dlya-pereselentsiv-yaki-shukayut-robotu 3. Для власної справи — держпослуги на Гіді https://thedigital.gov.ua/news/dlya-vlasnoi-spravi-derzhposlugi-na-gidi 4. Держпослуги на Гіді для безробітних https://thedigital.gov.ua/news/derzhposlugi-na-gidi-dlya-bezrobitnikh

13:34:53 30.08.2022

Увага важлива інформація!!!

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 8 Закону України ”Про правовий режим воєнного стану”, частини 6 статті 22 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” та частини 4 статті 37 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” підставою для  виїзду за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час для призовників, військовозобов’язаних, резервістів є дозвіл керівника районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку.

15:30:03 05.07.2022

До уваги представників мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП)

Агенція регіонального розвитку Полтавської області ,,Офіс євроінтеграції” запрошує представників мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) взяти участь у Програмі USAID АГРО з розвитку локальних ринків збуту та забезпечення продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях.

13:33:42 16.06.2022

Нововодолазька районна філія Харківського обласного центру зайнятості повідомляє!!!

Нововодолазька районна філія Харківського обласного центру зайнятості повідомляє, що в умовах воєнного стану в Україні філія працює в дистанційному режимі, інформацію щодо послуг служби зайнятості, у тому числі щодо актуальних вакансій, реєстрації, отримання довідки та іншої інформації, що входить до компетенцій служби можна отримати як засобами телефонного зв’язку, так і через месенджери (Viber, telegram, Facebook, застосунок Дія). Разом з цим щовівторка з 09.00 до 12.00 в адміністративному приміщення за адресою: смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14, здійснюється особистий прийом директором філії.

10:01:24 14.06.2022

Попередження про небезпеку

Старовірівська сільська рада попереджує про небезпеку купання у всіх без винятку місцевих водоймах, а також перебування на пляжах, у лісових масивах поблизу водойм, враховуючи небезпеку наявності вибухонебезпечних предметів, а також небезпеку можливих ракетних та артилерійських обстрілів по всій території Харківської області, пов’язану із агресією російської федерації.

15:26:56 13.06.2022

Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру

При першій можливості покиньте разом із сім’єю небезпечну зону. У разі неможливості виїхати особисто, відправити дітей і родичів похилого віку до родичів, знайомих. Необхідно взяти із собою всі документи, коштовні речі і цінні папери. Підготовку до можливого перебування у зоні надзвичайної ситуації доцільно починати завчасно. Необхідно підготувати "екстрену валізку" з речами, які можуть знадобитись при знаходженні у зоні НС або при евакуації у безпечні райони.

12:48:18 03.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень