A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

ОГОЛОШЕННЯ

Як отримати безкоштовну паливну деревину на прифронтових територіях? 

Для отримання паливної деревини необхідно подати заяву до органів місцевої влади. При визначенні домогосподарств, які потребують забезпечення деревиною паливною, враховуються ВИКЛЮЧНО ті, які не забезпечені іншими системами опалення, окрім дров’яної та не отримували безкоштовно допомогу (від благодійних, релігійних та інших організацій) у вигляді деревини паливної.

11:56:43 07.11.2022

Зростання захворюваності на COVID-19!

В Харківській області спостерігається зростання захворюваності на COVID-19, зокрема, протягом вересня щотижнево реєструвалося на 20 - 60% випадків більше, ніж за попередній тиждень, всього у вересні зареєстровано майже у 7 разів більше випадків захворювань, ніж протягом серпня 2022 року. 

13:29:14 10.10.2022

Мінагрополітики відповідає на численні питання про подачу заявок на участь у програмах підтримки через ДАР

Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Всеукраїнською асоціацією громад та Всеукраїнським конгресом фермерів провело онлайн-семінар для спеціалістів територіальних громад, відповівши на найбільш поширені запитання щодо практичних аспектів реєстрації в Державному аграрному реєстрі (ДАР).

13:07:52 30.09.2022

У системі ДАР стартує подання заявок на отримання рукавів для зберігання зерна

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України оголошують про початок реєстрації для отримання засобів тимчасового зберігання зерна (рукавів) місткістю 200 тонн. Проект реалізується за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation.

09:12:24 29.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень