A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Робочий візит голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна до Старовірівської ТГ

Дата: 25.03.2021 13:39
Кількість переглядів: 1374

Сьогодні 25.03.2021 року Старовірівську територіальну громаду з робочим візитом відвідав голова Харківської обласної ради Артур ТОВМАСЯН. На зустрічі також були присутні голова Красноградської районної державної адміністрації Олександр КАЙДАШ та голова Красноградської районної ради Володимир ПТИШНИК.

На початку заходу голова Старовірівської територіальної громади Микола БІНДУС урочисто передав директору Комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Віктору ЗАБАШТІ ключі від автомобіля швидкої допомоги, який було придбано за кошти Старовірівської громади і який обслуговуватиме Старовірівську територіальну громаду.

Спеціальний транспортний засіб базуватиметься на підстанції швидкої допомоги в селі Старовірівка. Автомобіль укомплектований необхідним обладнанням: кардіографом, дефібрилятором, монітором спостереження, кріслом-каталкою, а також апаратом штучної вентиляції легень.

Далі гостів запросили оглянути Центр надання адміністративних послуг Старовірівської територіальної громади та розповіли про послуги які надає ЦНАП. Важливим досягненням Центру є придбання та запуск станції по видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Тепер цю послугу можна отримати на місці, не виїжджаючи за межі громади до іншого району.

Робоча зустріч продовжилась у комунальному закладі Старовірівського ліцею Старовірівської сільської ради. Директор закладу Олена СОЛОВЙОВА провела екскурсію закладом та розповіла про хід навчального процесу та ознайомила з тими будівельними роботами, які відбулися та плануються в приміщенні ліцею.

Працюємо далі! Бо лише спільними зусиллями всіх гілок влади можна побудувати сильну та потужну громаду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень