A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Про забезпечення надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам із числа осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які перебувають у складних життєвих обставинах, реалізується експериментальний проєкт

Дата: 14.02.2024 13:41
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

З метою забезпечення надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам із числа осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які перебувають у складних життєвих обставинах, реалізується експериментальний проєкт, затверджений постановою КМУ від 21.03.2023 №248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах», що триватиме до 31 грудня 2024 року.

Під час реалізації експериментального проєкту передбачено надання на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» соціальних послуг підтриманого проживання, надання притулку, стаціонарного догляду, соціальної адаптації.

Право на отримання соціальних послуг у межах реалізації експериментального проекту мають особи похилого віку, особи з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або в яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження та інформація про яке підтверджується відомостями Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації.

За додатковою інформацією звертатись у відділ з питань соціального захисту населення Старовірівської сільської ради за адресою: Харківська область, Красноградський район, с. Старовірівка, вул. Центральна, 60. Або за тел. (05740) 51150


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень