Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Старовірівська сільська  рада, в порядку інформування, повідомляє

Дата: 22.09.2023 08:35
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Старовірівська сільська  рада, в порядку інформування, повідомляє, що відповідно до наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області від 01.09.2023 № 729 «Про організації заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2023 році на території Харківської області» у ІІІ декаді вересня – І декаді жовтня 2023 року на території Красноградського району Харківській області буде проводитись кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу. Розподіл приманок з вакциною відбуватиметься наземним методом у лісових та мисливських угіддях Красноградського району Харківської області.

Приманка безпечна для людей і тварин; має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м'ясокісткового борошна. Усередині – желеподібна капсула з вакциною проти сказу. Брати до рук приманки та переносити їх з місць розкладання не можна.

Дані заходи забезпечать створення благополучного середовища щодо захворювання на сказ серед диких тварин, котрі є основними розповсюджувачами збудника сказу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень