A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Відновлення об’єктів Дергачівської і Малоданилівської громад мають завершити восени

Дата: 16.08.2023 08:25
Кількість переглядів: 104

Фото без опису


Відповідне завдання ставить начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Перебіг робіт на об’єктах, які відбудовують після обстрілів рф у Дергачівській та Малоданилівській громадах, проінспектував заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам.

Загалом це 19 будівельних об’єктів, серед яких 17 багатоквартирних будинків та 2 амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

«Усі об’єкти мають бути завершені восени. Це питання на контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Над відновленням кожного багатоквартирного будинку працює окрема бригада. Частково підсилюється фундамент, ремонтуються покрівля та дахи, облаштовується вхідна група та фасади. Доки дозволяє погода та світловий день, на рахунку кожна хвилина. Люди мають бути з теплом та дахом над головою ще до настання холодів», – зазначив Михайло Харнам.

Також він додав, що за потреби у будівлях замінюють вікна, двері, балконні блоки. Поновлюють інженерні комунікації тощо. У планах – здійснити благоустрій прибудинкової території.

Окрім того, активно тривають аварійно-відновлювальні роботи в амбулаторіях у Черкаській Лозовій та селищі Лісному. Їхні приміщення також постраждали від ворожих атак.

«Після відбудови ці амбулаторії мають стати енергоефективними і більш комфортними для прийому та обслуговування громадян», – наголосив заступник начальника ХОВА.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень