A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Вітаємо КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги "Старовірівської сільської ради - одного з переможців Харківського обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

Дата: 10.04.2023 16:04
Кількість переглядів: 103

6 квітня, у Харківській області стали відомі проєкти-переможці конкурсу «Разом в майбутнє»

Конкурс «Разом в майбутнє» зокрема спрямований на відновлення функціонування об'єктів критичної інфраструктури громад Харківської області.

У 2023 році Конкурсний комітет обласного конкурсу «Разом в майбутнє» оцінив 92 проєкти, з яких по I категорії учасників 26 проєктів, по ІІ категорії – 66.

Найбільші бали отримали 45 проєктів. Загальний бюджет проєктів становить 81,7 млн грн, в т.ч. обсяг фінансування з обласного бюджету - 40,7 млн грн, з місцевих бюджетів – 37,2 млн грн, кошти конкурсантів – 2,4 млн грн, партнерів – 1,4 млн грн.

«Серед проєктів є дуже актуальні на теперішній час, наприклад, створення безпечних просторів у закладах освіти та культури, придбання шкільних автобусів та мікроавтобусів для надання соціальних послуг, відновлення надання культурних, медичних та соціальних послуг тощо» - заступник голови Конкурсного комітету, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна.

Старовірівська громада представлена на конкурсі проєктом «Енергонезалежна амбулаторія», що має на меті придбання альтернативного джерела електроенергії - мережевої сонячної електростанції потужністю 5кВт - для АЗПСМ с. Миколаївка та її монтаж. Даний проєкт – також в переліку переможців.

Тож, Старовірівська сільська рада вітає наше комунальне некомерційне підприємство з перемогою в конкурсі та висловлюємо подяку особисто голові Харківської обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко  та усим членам конкурсної комісії за підтримку нашого проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень