A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Увага важлива інформація!!!

Дата: 05.07.2022 15:30
Кількість переглядів: 367

Фото без описуВідповідно до пункту 16 частини 1 статті 8 Закону України ”Про правовий режим воєнного стану”, частини 6 статті 22 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” та частини 4 статті 37 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” підставою для  виїзду за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час для призовників, військовозобов’язаних, резервістів є дозвіл керівника районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку.

Тобто, громадянам України, які перебувають на військовому обліку у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки,  для виїзду за межі місця проживання (перебування) з моменту оголошення  мобілізації та у воєнний час необхідно звертатися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації (перебування) за дозволом на виїзд за межі проживання (перебування).

Наприклад: мешканцю нашої громади, який є військовозобов’язаним, необхідно здійснити виїзд за межі Красноградського району.  Такій людині необхідно звернутися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки для надання дозволу.

Для більше детальної інформації можна звертатися до спеціаліста загального відділу Старовірівської сільської ради Тетяни Головінової або за номером телефону  0958798022 в будні дня з 9.00 до 16.00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень