A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Увага оголошення!!!

Дата: 03.05.2022 11:57
Кількість переглядів: 364

Фото без описуСтаровірівська сільська рада інформує мешканців та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Старовірівської  ТГ, про  можливість взяти участь в онлайн-сесії  з  інформування населення про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни (ІНРМ) за підтримки  Представництва Датської Ради (ДБР) у справах біженців в Україні.   

Це годинна сесія, зосереджена на підвищенні обізнаності про небезпеки від вибухонебезпечних предметів, а також про основні правила безпечної поведінки, пов'язані з ними.   

  Під час сесії Ви зможете ознайомитися з загрозами, пов'язаними з мінами та іншими вибухонебезпечними предметами, типами травм, індикаторами небезпечних територій, а також з алгоритмами безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечного предмета, при виявленні потерпілого на мінному полі, а також правилами безпечної поведінки у випадку, якщо людина опинилась на замінованій території.

Якщо Ви або хтось із Ваших знайомих бажає/потребує взяти участь в ІНРМ онлайн-сесії від ДРБ, просимо Вас ознайомитися з відкритим запрошенням, що додається.

 Інструкції з реєстрації на сесію можна знайти всередині запрошення. Якщо у Вас виникають додаткові запитання щодо участі в ІНРМ онлайн-сесії, будь ласка, звертайтеся, до адміністрації Старовірівської сільської ради за телефоном 5-11-63


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень