A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

До уваги страхувальників та застрахованих осіб!

Дата: 23.02.2022 09:56
Кількість переглядів: 272

Фото без описуУ зв’язку зі змінами, які відбулися в адміністративно-територіальному устрої України, та відповідно до постанови правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 № 35 «Про внесення змін до структури органів Фонду соціального страхування України та граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України» з 01 березня 2022 року ліквідується Зміївське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, яке раніше опікувалося страхувальниками, застрахованими особами та потерпілими Зміївського, Нововодолазького, Первомайського районів та міста Первомайський.

З 01 березня 2022 року страхувальники та потерпілі, які належать до території Зміївської міської та Слобожанської селищної територіальних громад, будуть обліковуватися в Чугуївському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області, яке розташоване за адресою: Харківська обл., м. Чугуїв, вул. Старонікольська, б. 39, тел.: (05746) 4-07-28. У місті Зміїв будуть розташовані віддалені робочі місця спеціалістів за деякими напрямами робіт Чугуївського відділення за адресою: м. Зміїв, вул. 152-ї Стрілецької дивізії, б. 20, тел.: (05747) 3-32-01.

Страхувальники та потерпілі, які належать до території Біляївської сільської, Олексіївської сільської та Первомайської міської територіальних громад, будуть обліковуватися в Лозівському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області, яке розташоване за адресою: Харківська область, м. Лозова, вул. Ломоносова, б. 56, тел.: (05745) 7-71-18. У місті Первомайський будуть розташовані віддалені робочі місця спеціалістів за деякими напрямами робіт Лозівського відділення за адресою: м. Первомайський, 3-й мікрорайон, б. 35, тел.: (05748) 3-60-14.

Страхувальники та потерпілі, які належать до території Старовірівської сільської територіальної громади, будуть обліковуватися в Красноградському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області, яке розташоване за адресою: Харківська обл., м. Красноград, вул. Горького, б. 82, тел.: (05744) 7-38-44.

Страхувальники та потерпілі, які належать до території Нововодолазької селищної територіальної громади, будуть обліковуватися в Харківському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Харківській області, яке розташоване за адресою: м. Харків, просп. Гагаріна, б. 1, тел.: 754-40-41. У смт Нова Водолага буде розміщене віддалене робоче місце Харківського відділення за адресою: вул. Гагаріна, б. 7, тел.: (05740) 4-41-96.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень