A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

Дата: 10.12.2021 11:56
Кількість переглядів: 733

Фото без описуЩороку в Україні з 25 листопада по 10 грудня проходить  Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка покликана привернути  увагу громадськості до актуальних для  суспільства проблем: подолання сімейного насильства, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, формування нетерпимого ставлення до насильства.

В рамках акції  працівниками Служби у справах дітей та дільничним офіцером поліції Красноградського РВП ГУНП Харківської області лейтенантом поліції Олегом Дружиніним проведено інформаційно - просвітницьку роботу серед сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. З батьками проведено бесіди, щодо недопущення проявів насильства в сім’ї. Надано вичерпну інформацію щодо подальших дій, якщо член сім’ї став жертвою вчинення над нею будь-якого з видів домашнього насильства.

 Головним спеціалістом Служби у справах дітей Мариною Чепеленко в загальноосвітніх закладах Старовірівської сільської ради, були проведені профілактичні лекції та презентації на тему: «16 днів проти насильства».  Дітей було ознайомлено з історією виникнення акції та її ключовими датами, видами насильства,  перелік установ та організацій куди потрібно звертатися, якщо ти став жертвою або свідком насильства. Учні шкіл разом з директорами навчальних закладів приєдналися до акції «Синя стрічка – проти насильства», «Долоні добра» та «Ми - проти насильства!».

Ми впевнені, що результати спільної роботи Служби у справах дітей, учнів, батьків і  учителів дадуть плідні результати. Адже тільки у вільному демократичному суспільстві зі свідомими громадянами можливий успіх і процвітання кожної родини і держави в цілому.

 

ЗУПИНИМО НАСИЛЬСТВО РАЗОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень