A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

З днем усиновлення!

Дата: 30.09.2021 09:39
Кількість переглядів: 1052

Щороку 30 вересня  в Україні  відзначається День усиновлення. 

У цей день християни вшановують святих Віру, Надію, Любов і їхню матір Софію, які є втіленням найкращих якостей людей, що відкрили свої серця дітям.

Сім’я – це фундамент любові та поваги, на якому будується цивілізоване суспільство. Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів державної політики України.

Доброта і любов ? головне, в чому відчувають потребу діти ? наша надія і наше майбутнє. Тож нехай кожна дитина має родину, в якій зможе бути щасливою!

Усиновивши чи взявши дитину під опіку, піклування, створивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, Ви даєте дітям надію на щасливе дитинство та повноцінне майбутнє, вселяєте в їхні душі віру в добро, навчаєте бути самодостатніми, впевненими в собі, виховуєте справжніх громадян України.

         Служба у справах дітей Старовірівської сільської ради висловлює  вдячність усім,  хто  вирішив взяти у свою родину дитину та побажати, щоб у Ваших сім’ях завжди панувало щастя, добробут та родинне благополуччя! Зичимо Вам та Вашим родинам здоров’я, добра та благополуччя!

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень