Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Ознайомчий візит голів територіальних громад!

Дата: 08.07.2021 16:38
Кількість переглядів: 1668

Фото без описуСьогодні 08.07.2021 року Старовірівська громада приймала з ознайомчим візитом голів територіальних громад Красноградського району на чолі з  головою Красноградської РДА Віктором Войтенко та  головою Красноградської районної ради Володимиром Птишником. Візит розпочався з ознайомлення роботи сільської ради, її підрозділів та відділів. Під час обговорення було окреслено здобутки громади за минулі роки та плани на майбутнє. Гостям було продемонстровано техніку, яка була куплена за останні 3 роки за рахунок коштів місцевого бюджету.

За програмою візиту гості відвідали Миколаївський та Караванський старостинські округи в яких їх ознайомили з роботою Миколаївського ліцею, сільського будинку культури села Миколаївка та сільського будинку культури села Караван, в яких були зроблені ремонти, закуплена комп’ютерна техніка, а також було оновлено матеріально-технічну базу.

Далі гості відвідали одне з найбільших підприємств громади ТОВ «Власівський Мірошник» - сучасний елеватор в селищі Палатки (залізнична станція Власівка), що є частиною елеваторної мережі Групи «Агропросперіс» - найбільшого виробника і експортера сільськогосподарських культур Чорноморського регіону.

Наостанок  гості завітали до ТОВ «Сила Природи», яке здійснює свою діяльність в с 4 Старовірівка. Підприємство є виробником ягід та овочів згідно стандарту UA-BIO-108 міжнародних акредитованих органів сертифікації про органічне виробництво. Загальна площа полів складає 100 га, що є найбільшим органічним господарством в Харківській області.

Підсумувавши візит можна зробити висновок, що Старовірівська сільська рада - це перспективна молода громада, яка вже в своїй скарбничці має здобутки, а також є потенціал для подальшого розвитку своїх територій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень