A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

З Днем працівника сільського господарства!

Дата: 15.11.2020 08:27
Кількість переглядів: 610

Фото без описуШановні трудівники села, працівники та ветерани агропромислового комплексу Старовірівськоі громади! Вітаю вас з Днем працівника сільського господарства!

Це свято об’єднує всіх, хто живе і працює на землі, працює в тваринництві, тих хто не покладаючи рук, не дивлячись на численні труднощі, займається розведенням і вирощуванням худоби, посівами, рослинництвом.

Це свято – гарний привід, щоб сказати добрі слова людям, які своєю працею вирішують важливі завдання – зміцнення продовольчої безпеки країни, підвищення конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції і зміцнення економіки нашої країни. Від результатів вашої праці багато в чому залежить життєвий рівень, здоров’я і добробут населення.

Праця на землі в усі часи була нелегкою, але життєво необхідною. Трудівників села завжди відрізняли дбайливе ставлення до землі і її багатств, мудрість і терпіння, життєстійкість і працьовитість. Упевнений, що ці якості і далі будуть допомагати вам у непростій роботі.

Прийміть в своє свято слова вдячності і подяки за вашу важку, але таку необхідну, творчу працю, за ваш професіоналізм і терпіння, за любов до землі.

У професійне свято від усієї душі бажаю всім працівникам і ветеранам сільського господарства міцного здоров’я, щастя, благополуччя, достатку. Нехай рідше втручається у ваші плани нестабільна погода, нехай більше буде в житті приводів для радості і гордості за результати своєї праці!

З шаною, сільський голова Микола Біндус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень