A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

До уваги активних жінок, відкритих до позитивних змін!

Дата: 02.06.2020 16:24
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

Управлінням культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації спільно з ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» у партнерстві з ГО «Культурні ініціативи» з 01 червня 2020 року розпочинається впровадження грантового проєкту «Запровадження туризму на сільських територіях як підґрунтя розширення можливостей жіночого лідерства», який отримав перемогу у конкурсі міні грантів у межах проєкту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді». Фінансування проєкту здійснюється Європейським Союзом.

Даний проєкт реалізується у партнерстві з ГО «Культурні ініціативи» і має на меті надати жінкам сільської місцевості Харківської області знань щодо розвитку туризму на сільських територіях та навичок формування комплексного туристичного продукту.

Відібрані на конкурсній основі 20 жінок впродовж 3-х місяців (червень-серпень 2020 року) матимуть можливість:

- пройти інтенсивний (5-ти денний) курс навчання, який складається з серії тренінгів та майстер-класів;

- відвідати кращі об’єкти туристичної інфраструктури на сільських територіях Харківської та Полтавської областей;

- ознайомитися з досвідом організації сільського зеленого туризму.

За результатами навчання учасниці представлять концепт-ідеї щодо розвитку туризму у своїх громадах, використовуючи наявний туристичний потенціал (природний, рекреаційний, історико-культурний, інфраструктурний тощо) та матимуть можливість отримати менторську допомогу щодо реалізації власного туристичного продукту.

Участь у програмі є безкоштовною.

До конкурсного відбору запрошуються жінки, які мешкають на сільських територіях Харківської області,  мають  активну  життєву  позицію  та  прагнуть позитивних змін.

Заявки на конкурс приймаються в «онлайн» форматі (за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxVlcEXT1uQplRRxpo5qD4q-Uv-VPS9MsyuPmOvCf-lOtclg/viewform.) до 15 червня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень