A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старовірівська територіальна громада
Харківська область, Красноградський район

Представлення поліцейського громади.

Дата: 16.01.2020 11:17
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

Мешканцям Старовірівської ОТГ представили
поліцейського офіцера громади

Робочі заходи відбулися 15 січня в приміщенні Старовірівської сільської ради, за участі заступника начальника відділу дільничних офіцерів поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області, підполковника поліції Сергія Ізотова, головного інспектора Управління дільничних офіцерів поліції Департаменту превентивної діяльності Національної поліції, майора поліції Андрія Чаплинського, начальника Нововодолазького відділення поліції, підполковника поліції Аркадія Глущенка та заступника начальника Нововодолазького відділення поліції, підполковника поліції Олександра Педана. Під час зустрічі були присутні Старовірівський сільський голова Микола Біндус, депутати Старовірівської сільської ради та місцеві мешканці.
На посаду поліцейського офіцера Старовірівської об’єднаної територіальної громади призначено капітана поліції Максима Федоренка. До цього, він 13 років працював на посаді дільничного інспектора поліції з обслуговування території Нововодолазької селищної ради та Сосонівської сільської ради.
Старовірівська ОТГ забезпечила поліцейського офіцера службовим кабінетом, меблями та іншим.
Харківська область стала четвертим регіоном, де було впроваджено новий формат роботи поліцейського офіцера громади, який буде опікуватися потребами місцевого населення та підтримувати з ним постійний контакт, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень